top of page
 • Renovering av bad
  Baderom er det rommet som oftest det blir brukt mikrosement på. Mye av grunnen til dette er at som regel kan de gamle flisene forbli på veggene og gulvene mens man gjør grunnarbeidet utenpå eksisterende vegg og ender opp med ett nyrenovert bad som er helt vanntett og har ett flott moderne design etter kundens ønsker. Man kan etter mikrosement behandling dusje rett på overflaten slik at man kan fjerne dusjkabinett og frigjøre mer plass på badet og gjøre dette mye enklere å holde rent da det er en sammenhengende overflate uten fuger som er slett og lakkert og veldig enkelt å renholde. Mange velger å fjerne dusjkabinettet og flytte blandebatteriet ut på vegg, samt lage nisjer i vegg til shampoo og dusjsåper. Man har mulighet til å bytte innedninger, blandebatteri, montere dusjvegger, bytte slukrist osv. for å få drømmebadet sitt til en ovekommelig pris. Agder Byggservice samarbeider med rørlegger og elektriker og koordinerer dette arbeidet med håndverkerene slik at du kan være helt trygg på at du får overlevert et bad av meget høy kvalitet som er fagmessig utført.
 • Hvor mange dager tar det før vi kan bruke ett bad med ny mikrosement?
  Man kan begynne å gå på gulvet uten sko 24 timer etter siste laget med lakk er lagt. Første uken etter siste lakkering skal gulvet holdes tørt og vannsøl må tørkes opp. 7 døgn etter siste lakkeringen er utført kan man begynne å dusje direkte på mikrosementen. 28 døgn etter påføringen er mikrosementen ferdig herdet og evnt varmekabler kan settes på og brukes som normalt igjen.
 • Hva koster det å få lagt mikrosement på baderommet?
  Erfaringsmessig har ett standard enkelt baderom på 6 m2 gulvflate med 2,4m takhøyde og i normal tilstand en snittkostnad på 65.000,00 kr + 25% mva. Dette tilsvarer 6 m2 gulv og 24m2 vegg som skal behandles med mikrosement og lakk. Hvis det ønskes laget nisje, flytting av blandebatteri/vvs, bytte av slukrist, membranarbeider, elektriske arbeider o.l vil dette komme i tillegg til basisprisen.
 • Hvordan rengjør man mikrosementen?
  Med vanlige vaskemidler med nøytral Ph verdi. Ved søling av sterke midler som klorin, salmiakk og løsemidler så vask straks bort med varmt vann og vaskemiddel med nøytral ph verdi
 • Er Mikrosement vanntett?
  Den mikrosementen vi bruker på våre prosjekter er beregnet til våtrom og er vannavvisende i utgangspunktet, den blir etter påføring lakkert med en vannbasert 2 komponent lakk som gjør den helt vanntett og meget holdbar. Det er rimeligere typer mikrosement i markedet som ikke er beregnet til våtrom eller fuktige omgivelser og må ikke brukes på våtrom.
 • Kan man legge mikrosement rett på membran på feks litex, gips etc?"
  Ja det fungerer godt og er ikke noe problem.
 • Hvilken farge kan man få mikrosementen i?
  Vi kan levere i alle farger som finnes med NCS kode, dvs det samme som Jotun sitt fargekart, så her er alle muligheter åpne for å få ett unikt uttrykk på ditt rom. Vi kan også levere rustfarget mikrosement.
 • Kan man legge mikrosement selv?
  Er man litt handy får man fint til små prosjekter selv som feks Bord, Benkeplate etc. En komplett jobb på baderom bør absolutt utføres av dyktige fagfolk da dette er en kompleks oppgave med mange forskjellige materialer som skal kombineres og fungere med hverandre, samt det er behov for spesialverktøy som er tilpasset dette arbeidet.
 • Hva er egentlig mikro sement?
  Mikrosement er ett kalk/quartz produkt som er blandet med en resin. Resin er en harpiks/kvae væske som er med på å fremme egenskapene. Så blir den behandlet med en sealer og lakk som gjør at underlaget blir vanntett og utrolig slitesterkt. Selv 2 mm tykt lag.
 • Bruksområder
  Mikrosement kan brukes på omtrent alle overflater i alle rom - også utendørs. Mikrosement er ett unikt produkt fordi det kan legges i tynne sjikt på de aller fleste underlag. Den er vanntett og slitesterk. Samtidig aksepterer den litt bevegelse i underlaget uten at det sprekker. Erstatt fuger, skjøter, sugende eller slitte overflater til helt slette flater som er super enkle å rengjøre. Her er det ikke noe som suger seg ned, lager flekker etc. Det tåler også ekstremt mye slitasje og er derfor like anvendelig på gulv og vegger i butikker, kjøpesenter og andre offentlige rom som på baderommet, entrèn, stuen eller kjøkkenbenken hjemme hos deg selv.
 • Hvor lang tid tar det å legge mikrosement?
  Dette kommer helt an på hvor mye grunnarbeid som må gjøres. Vi regner fra 5 til 8 arbeidsdager på et baderom før det er komplett ferdig. Dette er avhengig av hvor mye grunnarbeid som må utføres, om det må bygges opp fall til sluk osv.
 • Er mikrosement sterkere en fliser?
  Mikrosement er bygget opp av flere tynne lag og blir meget sterkt og slagtålig, og vil derfor ikke sprekke eller bli ødelagt om man mister noe hardt i gulvet, en flis derimot kan du risikere at sprekker eller brister ved samme behandling.
 • Facebook
 • Instagram
 • Yelp
bottom of page